Iıı. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu (ıcoms) Programı Açıklandı

III. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu (ICOMS) Programı Açıklandı

Kıymetli araştırmacılar,

III. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu (ICOMS) 14-15 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde düzenlenen uluslararası ve hakemli bir organizasyon olan ICOMS, iletişim alanının interdisipliner olma özelliğini göz önünde bulundurarak, belirli bir alt temadan ziyade iletişim özelinde olmak üzere birçok farklı kategoride üretim yapan akademisyeni bir araya getirecek bir ortam oluşturmak amacıyla düzenlenmektedir. Sempozyum, iletişim alanında çalışan bütün akademisyenlerin katılımına açıktır. Bununla birlikte ICOMS'ta bu yıl, "Doğal Afetler ve Dezenformasyon" üst başlığında hazırlanan çalışmalar, ülkemizde meydana gelen elim deprem felaketi dolayısıyla daha kapsamlı bir biçimde ele alınacaktır. Sempozyum programı aşağıda yer almaktadır.

• Bildiri Özet Gönderim Başlangıç Tarihi: 1 Mayıs 2023
  • Bildiri Özet Gönderim Son Tarih: 2 Ekim 2023